8.9.2017

Perjantai

Se on perjantai taas, mihin nämä päivät oikein juoksee?
No, mitään kummempaa perjantai-hehkutusta ei auta tehdä, iltavuorossa kuluu sekä tämä että
huominen ilta. En malta odottaa, että ne ovat muutaman viikon päästä ohi ainakin toistaiseksi! 
Pikaisen siivouksen ajattelin  ennen töihin lähtöä tehdä mutta muu väki jatkakoon siitä sitten :D

Juuri nostin uunista gluteenittoman marjapiirakan ja siitä on tulossa viikonlopun aikana video.
Täytyisi enemmänkin harjoitella noiden gluteenittomien leivonnaisten tekoa. Liikaa ei
taida niiden teosta ohjevideoitakaan olla, joten tilausta niille varmasti olisi :)





Iloista viikonloppua!

~Hannele~

12 kommenttia:

  1. minä teen yksinkertaisen kääretortun pohjan perunajauhoista, aina vaikka ei allergisia. Levitän paistopaperille, noin sentin paksuisen, päälle vaikka tuoreita marjoja, ennen rullamista, jos haluaa olla erikoisen terveellinen.
    Unelmatorttu
    3 munaa
    1 valkuainen
    1½ dl sokerii
    1 dl perunajauhoo + 1½ tl leivinjauhoo
    (6 tl kakao)

    Yksikertaiset kokoskakut: kokoshiutaleita, sokeria, munaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei se gluteenittomien leivonnaisten teko sen vaikeempaa

      Poista
    2. Kiitos tästä! Ei gluteenittomien leipominen oikeasti varmasti olekaan paljon vaikeampaa mutta kun vähän on leiponut niitä niin etukäteen vain jännittää. Ja taitaa moni muu jännittää vielä muakin enemmän :D Oikeastaan en ole paljon muuta gluteenittomana tehnyt kuin kääretorttua. Sen teen vain vaihtamalla jauhot perunajauhoiksi. Mutta kokeilin vähän aikaa sitten piirakkaa ja kun siitä tuli hyvä ja helppokin se on niin tein nyt siitä videon :)

      Poista
  2. (unohdin; kääretortun pohja 5 minuuttia 250°C

    VastaaPoista
  3. Jään odottelemaan tuota ohjettasi. Viikon päästä on jälleen tarve gluteenittomalle leivonnaiselle!

    VastaaPoista
  4. Mää teen kans ton gluteenittoman kääretortun usein kakkupohjaksikin. Nykyään gluteenittomia tuotteita tarvii yhä useammin. Tsemppiä töihin ja hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä 10 vuodessa yleistynyt tosi paljon gluteenittomien tuotteiden tarve ainakin minun mielestä! Kiitos, töistä selvitty ja sunnuntai laiskoteltu :D

      Poista
  5. Minä sain migreenin kuriin siirtymällä lääkärin suosituksesta gluteenittomaan rv.kummasti on oppinut leipomaan gluteenitonta kun on pakko.Ohjeita ei koskaan oleliikaa joten mukava saada uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, etä vaikuttaa siihenkin. Ihan uutta minulle!

      Poista
  6. Minä teen nykyään lähes kaikki leivonnaiset (-pulla) gluteenittomana! Melkein selvin niin. Käy kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se varmasti helpointa onkin silloin, kun perheessä on tarve gluteenittomalle. Pulla on tosiaan ihan asia erikseen :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥